enda

Rikke Korfix

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hannah Wolfe 2004 Kostumedesigner DK/Spillefilm
Dogville 2003 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Rembrandt 2003 Kostumier DK/Spillefilm
Anja efter Viktor 2003 Kostumeassistance DK/Spillefilm
Klatretøsen 2002 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Bertram & co 2002 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Charlie Butterfly 2002 Kostumier DK/Spillefilm
Max 2000 Kostumer DK/Spillefilm
Hotellet 2000 Kostumer Tv-serie
Dykkerne 2000 Kostumier DK/Spillefilm
Nonnebørn 1997 Kostumer DK/Spillefilm
Portland 1996 Kostumer DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.