enda

Rikke Selin Fokdal

Klipper. Ses også krediteret som Rikke Selin Lorentzen.

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Drømmebyggerne 2020 Klipper, Trailer-klipper DK/Spillefilm
Erna i krig 2020 Klippekonsulent DK/Spillefilm
Krigsfotografen 2019 Supplerende klip DK/Dokumentarfilm
Så længe jeg lever 2018 2. klipper DK/Spillefilm
Skyggebokser 2017 Klippekonsulent DK/Kort fiktion
In Embryo 2016 Klipper U/Spillefilm
Swinger 2016 B-klipper DK/Spillefilm
Bankerot 2014 Klipper Tv-serie
Peter Pix: Violinen 2013 Klipper DK/Kort fiktion
Peter Pix - Skoen 2013 Klipper DK/Kort fiktion
Peter Pix: Papkassen 2013 Klipper DK/Kort fiktion
Peter Pix: Kagen 2013 Klipper DK/Kort fiktion
Peter Pix: Dugen 2013 Klipper DK/Kort fiktion
Peter Pix: Pudekamp 2013 Klipper DK/Kort fiktion
Peter Pix: Bilen 2013 Klipper DK/Kort fiktion
Peter Pix: Gaven 2013 Klipper DK/Kort fiktion
Peter Pix: Pingvinen 2013 Klipper DK/Kort fiktion
Peter Pix: Ægget 2013 Klipper DK/Kort fiktion
Peter Pix: Kærestebrevet 2013 Klipper DK/Kort fiktion
Peter Pix (Oversigt) 2013 Klipper Tv-serie
I Kærlighedens Navn 2013 Klipper DK/Dokumentarfilm
Viceværten 2012 B-klipper DK/Spillefilm
Me, myself & Martin Laursen 2012 Klipper DK/Dokumentarfilm
Fodboldpigerne 2010 Klip Dokumentarserie
Fodboldpigerne - Del 1 2010 Klip DK/Dokumentarfilm
Fodboldpigerne - Del 2 2010 Klipper DK/Dokumentarfilm
Fodboldpigerne - Del 3 2010 Klipper DK/Dokumentarfilm
Fodboldpigerne - Del 4 2010 Klipper DK/Dokumentarfilm
Fodboldpigerne - Del 5 2010 Klipper DK/Dokumentarfilm
Fodboldpigerne - Del 6 2010 Klipper DK/Dokumentarfilm
Manden med de gyldne ører 2009 Klip Tv-serie
Mægtige maskiner - på hjul og larvefødder (oversigt) 2009 Klipper Tv-serie
Mægtige maskiner – Tårnkran 2009 Klipper DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Borerig 2009 Klipper DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Asfaltmaskine 2009 Klipper DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Kædegraver 2009 Klipper DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Stribemalermaskine 2009 Klipper DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Betonkanon 2009 Klipper DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Sorteringsmaskine 2009 Klipper DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Fræser 2009 Klipper DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Piloteringsmaskine 2009 Klipper DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Wiremaskine 2009 Klipper DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Gravemaskine 2009 Klipper DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Giraflift 2009 Klipper DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Lastbil 2009 Klipper DK/Dokumentarfilm
Applaus 2009 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Quatraro Mysteriet 2009 Klipper Dokumentarserie
Frode - og alle de andre rødder 2008 Klip DK/Spillefilm
Deroute 2008 Klip Tv-serie
India Steps - Lakshmi and Me 2007 Klip DK/Dokumentarfilm
Den store dag 2005 B-klipper DK/Spillefilm
Normalerweize 2004 Klip Tv-serie
Strings 2004 1. klippeassistent DK/Spillefilm
Larger than life 2003 Klip DK/Dokumentarfilm
Frunk 2003 Scripter DK/Kort fiktion
The wild east - portræt af en storbynomade 2002 Klip DK/Dokumentarfilm
Farvel 2001 Manus DK/Kort fiktion
Postkort fra Mars 2001 Klip DK/Kort fiktion
Bente - en barrierekvinde 2001 Klip Tv-serie
mk 2001 Klip DK/Dokumentarfilm
Lykkejægerne 1999 Klipper DK/Kort fiktion
Blind Date 1999 Klipper DK/Kort fiktion
Frøken Smillas fornemmelse for sne 1997 Klippeassistent U/Spillefilm
Mendel 1997 Klippeassistent U/Spillefilm
Ondt blod 1996 Klippeassistent DK/Spillefilm
Portland 1996 Avid-konsulent DK/Spillefilm
Antons blå flyver 1996 Avid-assistent DK/Spillefilm
Skyernes skygge rammer mig 1996 Avid-assistent DK/Kort fiktion
Verdens værste mor 1995 Klip DK/Kort fiktion

Som Rikke Selin Lorentzen

Titel År Funktion Category
Vokseværk 2014 Klipper DK/Kort fiktion
Listen 2014 Klipper DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.