enda

Roland Møller

(1972 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Valhalla 2019 Thor DK/Spillefilm
Skyscraper 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Papillon 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Underverden 2017 Claus DK/Spillefilm
Undercover 2016 Mick DK/Spillefilm
X 2016 Mr. Z DK/Kort fiktion
Under sandet 2015 Sgt. Carl Leopold Rasmussen DK/Spillefilm
En chance til 2015 Mand på klub DK/Spillefilm
Skammerens datter 2015 Hannes DK/Spillefilm
For det fælles bedste 2014 John DK/Kort fiktion
Dicte 2 2014 Frank Hansen Tv-serie
Nordvest 2013 Bjørn, Manuskriptkonsulent DK/Spillefilm
Kapringen 2012 Jan Sørensen DK/Spillefilm
R 2010 Mureren, Manuskonsulent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.