enda

Ronni Husmand

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dronningen 2019 Statistkoordinator DK/Spillefilm
The Kindness of Strangers 2018 Location assistent DK/Spillefilm
Herrens veje 1 2017 Statistkoordinator Tv-serie
Ballon 2016 Clapper/loader DK/Kort fiktion
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Runner DK/Spillefilm
Forældre 2016 Runner DK/Spillefilm
Dicte 3 2016 Video assist Tv-serie
Fuglene over sundet 2016 Runner DK/Spillefilm
Rosemarie og gartnerens hemmelighed 2016 Runner U/Spillefilm
Far til fires vilde ferie 2015 2. fotografassistent DK/Spillefilm
Afvej 2015 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Sommeren '92 2015 2. kameraassistent DK/Spillefilm
En chance til 2015 Runner DK/Spillefilm
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 2. fotografassistent DK/Spillefilm
Familien Jul 2014 Clapper/loader DK/Spillefilm
1864 2014 Runner Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.