enda

Rosalinde Mynster

(1990 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hvor kragerne vender 2020 Laura DK/Spillefilm
21 roser (oversigt) 2019 Marie Worm Dokumentarserie
Uro 2018 Robin DK/Spillefilm
I krig & kærlighed 2018 Kristine DK/Spillefilm
Christian IV - Den sidste rejse 2018 Kirsten Munk DK/Spillefilm
Atelier 2017 Medvirkende DK/Kort fiktion
Badehotellet 4 2017 Fie Tv-serie
Unfair 2017 Storesøster DK/Kort fiktion
Underverden 2017 Lærke DK/Spillefilm
Den anden verden 2016 Stedsøster Tv-serie
Badehotellet 2 2015 Fie Tv-serie
Badehotellet 3 2015 Fie Tv-serie
Badehotellet 1 2013 Fie Tv-serie
En kongelig affære 2012 Marie DK/Spillefilm
Sandheden om mænd 2010 Julie DK/Spillefilm
To verdener 2008 Sara DK/Spillefilm
Mellem træerne 2008 Medvirkende DK/Kort fiktion
Zakka West 2003 Little Lulu DK/Spillefilm
Spy kids 2 - Drømmenes ø 2002 Gerti Giggles U/Spillefilm
Tro, håb og Batman 2000 Medvirkende DK/Kort fiktion
Dinosaurerne 2000 Suri U/Spillefilm
Babar: Elefanternes konge 1999 Céleste som barn U/Spillefilm
Græsrødderne 1998 Dot U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.