enda

Rune Bjerre Sand

(1976 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Cold Case Hammarskjöld 2019 Lydoptagelser DK/Dokumentarfilm
Grænse 2018 Musikklipper, Lydeffekter U/Spillefilm
Fares 2017 Lydmix DK/Dokumentarfilm
3 ting 2017 Lydeffekter DK/Spillefilm
Shelley 2016 Tonemester DK/Spillefilm
Anti 2016 Foley-klipper DK/Spillefilm
Nylon 2015 Musikklipper, Lydmix DK/Kort fiktion
Rodløs 2014 Lyddesign DK/Kort fiktion
Den perfekte middag 2014 Lydtekniker DK/Kort fiktion
No Exit 2 - Rise Against 2014 Lydoptagelser DK/Kort fiktion
Flyvere i natten 2014 Lyddesign DK/Kort fiktion
Pels 2014 Lyddesign, Lydoptagelser U/Dokumentarfilm
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 Musikklipper DK/Spillefilm
En gang 2013 Lyddesign DK/Kort fiktion
Antboy 2013 Tonemester, 2. unit DK/Spillefilm
Fucking tøs 2012 Lyd DK/Kort fiktion
Ninjago: Masters of Spinjitzu 2012 Lyddesign Tv-serie
Waiting for Phil 2012 Lyd DK/Kort fiktion
SIA 2012 Tonemester (postproduktion) DK/Dokumentarfilm
Hotel Stalker 2012 Lydoptagelser DK/Kort fiktion
Travelling with Mr. T 2012 Lydassistent DK/Dokumentarfilm
Nexus 2012 Dialogklipper DK/Kort fiktion
Moon Rider 2012 Lydoptagelser DK/Dokumentarfilm
Under mørket 2011 Lyd DK/Dokumentarfilm
M for Markus 2011 Lyddesign DK/Kort fiktion
Intet kan røre mig 2011 Lyd DK/Kort fiktion
Thorshammer 2010 Lyd DK/Kort fiktion
Julegrisen 2010 Lyd DK/Kort fiktion
No Exit 2010 Lydoptagelser DK/Kort fiktion
Westbrick Murders 2010 Boom operator DK/Spillefilm
Den sidste station 2010 Lydmix DK/Dokumentarfilm
Megaheavy 2009 Lyd DK/Kort fiktion
100 års opvarmning 2009 Lyd DK/Dokumentarfilm
Adam og Eva 2009 Lyd DK/Dokumentarfilm
På sporet af elbilen 2009 Lyd DK/Dokumentarfilm
Rejsecirkus 2009 Lyd DK/Dokumentarfilm
Vejrmanden 2009 Lyd DK/Dokumentarfilm
Kunsten at blive set 2009 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Mesopotamia 2008 Lyd DK/Kort fiktion
Black Man 2008 Lyd DK/Kort fiktion
Kaffepausen 2007 Lyd DK/Kort fiktion
Christopher elsker fly 2007 Lyd DK/Dokumentarfilm
Gaven 2007 Lyd DK/Kort fiktion
Arabesk til en LP af Gainsbourg 2006 Lyd DK/Kort fiktion
Fru Eilersen og Mehmet 2006 Lyd, Tonemester DK/Kort fiktion
Nandini 2006 Lyd, Lydmix DK/Dokumentarfilm
Carls engle 2006 Lyddesign DK/Kort fiktion
Første person ental 2006 Boom operator, Lyd DK/Kort fiktion
Skyggen af tvivl 2006 Lyd DK/Kort fiktion
Lukas 2005 Lyd DK/Kort fiktion
Lille Lise 2005 Lydklipper DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.