enda

Rune Klausen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
I krig & kærlighed 2018 Mixer DK/Spillefilm
Dan Dream 2017 Lyddesign, Lydmix DK/Spillefilm
Sikke et cirkus 2017 Lyddesign, Lydmix DK/Spillefilm
Swinger 2016 Lyddesign, Lydmix DK/Spillefilm
Undercover 2016 Lyddesign, Lydmix DK/Spillefilm
De standhaftige 2016 Musik-supervisor, Lyddesign, Lydmix DK/Spillefilm
Machine 2015 Lydoptagelser DK/Kort fiktion
Rejsen til Fjerkongens Rige 2014 Statist, Dialogindspilning (dansk version) U/Spillefilm
MGP Missionen 2013 Lyddesign-assistent DK/Spillefilm
Max Pinlig på Roskilde - nu med mor 2012 Lyddesign, Lydmix DK/Spillefilm
Far til fire - til søs 2012 Lyddesign-assistent DK/Spillefilm
Peaceforce 2011 Lyddesign, Lydmix DK/Kort fiktion
Simon 2011 Toneassistent U/Spillefilm
Max Pinlig 2 - sidste skrig 2011 Eftersynkronisering DK/Spillefilm
Far til fire - tilbage til naturen 2011 Lyddesign-assistent DK/Spillefilm
Jernhårde ladies 2010 Lyddesign, Lydmix DK/Dokumentarfilm
Broderskab 2010 Lyddesign-assistent DK/Spillefilm
De fantastiske 3 2009 Lyddesign, Lydmix DK/Kort fiktion
La grande finale 2009 Lyddesign, Lydmix DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.