enda

Sandra Foss

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bedrag 2 2016 Line producer Tv-serie
Bedrag 1 2016 Line producer Tv-serie
Tidsrejsen 2014 Line producer Tv-serie
Forbrydelsen III 2012 Line producer Tv-serie
Lykke 2011 Line producer Tv-serie
Forbrydelsen 2007 Line producer Tv-serie
Bølle Bob & Smukke Sally 2005 Produktionsleder DK/Spillefilm
Veninder 2005 Produktionsleder DK/Spillefilm
H.C. Andersen - historien om en digter 2005 Producer Tv-film
Nikolaj og Julie 2002 Produktionsleder Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.