enda

Sanne Arnt Torp

(1955 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Happy ending 2018 Line producer DK/Spillefilm
Bedre skilt end aldrig 2016 Line producer Tv-serie
Min søsters børn og guldgraverne 2015 Line producer DK/Spillefilm
Rita 3 2015 Line producer Tv-serie
Kapgang 2014 Produktionsleder DK/Spillefilm
Klassefesten 2: Begravelsen 2014 Produktionsleder DK/Spillefilm
Player 2013 Line producer DK/Spillefilm
Skytten 2013 Produktionsleder DK/Spillefilm
Sover Dolly på ryggen? 2012 Produktionsleder DK/Spillefilm
Den skaldede frisør 2012 Produktionsleder DK/Spillefilm
Skyskraber 2011 Produktionsleder DK/Spillefilm
Klassefesten 2011 Produktionsleder DK/Spillefilm
Parterapi 2010 Produktionsleder DK/Spillefilm
Se min kjole 2009 Produktionsleder DK/Spillefilm
Frygtelig lykkelig 2008 Produktionsleder DK/Spillefilm
Album 2008 Produktionsleder Tv-serie
Fidibus 2006 Produktionsleder DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat 2006 Produktionsleder DK/Spillefilm
Nynne 2006 Produktionsleder Tv-serie
Adams æbler 2005 Produktionsleder DK/Spillefilm
Unge Andersen 2005 Produktionsleder DK/Spillefilm
Oh Happy Day 2004 Produktionsleder DK/Spillefilm
Silkevejen 2004 Produktionsleder DK/Spillefilm
En som Hodder 2003 Produktionsleder DK/Spillefilm
Grev Axel 2001 Produktionsleder DK/Spillefilm
En kort en lang 2001 Produktionsleder DK/Spillefilm
Pyrus på pletten 2000 Produktionsleder DK/Spillefilm
Her i nærheden 2000 Produktionsleder DK/Spillefilm
Manden som ikke ville dø 1999 Produktionsleder DK/Spillefilm
Albert 1998 Produktionsleder DK/Spillefilm
En loppe kan også gø 1996 Produktionsleder (postproduktion) DK/Spillefilm
Min fynske barndom 1994 Produktionsleder DK/Spillefilm
Sort høst 1993 Produktionsleder DK/Spillefilm
Planetens spejle 1992 Produktionsleder DK/Spillefilm
Sofie 1992 Produktionsleder DK/Spillefilm
I mørke 1992 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Jesus vender tilbage 1992 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Den store badedag 1991 Produktionsleder DK/Spillefilm
300 mil til himlen 1989 Produktion DK/Spillefilm
Isolde 1989 Produktionsleder DK/Spillefilm
Himmel og helvede 1988 Produktionsleder DK/Spillefilm
Kampen om den røde ko 1987 Produktionsleder DK/Spillefilm
Negerkys og labre larver 1987 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Den erindrende 1985 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Forbrydelsens element 1984 Produktionsleder DK/Spillefilm
Otto er et næsehorn 1983 Produktion DK/Spillefilm
Koks i kulissen 1983 Indspilningsleder DK/Spillefilm
De uanstændige 1983 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Felix 1982 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Belladonna 1981 Produktionsleder DK/Spillefilm
Attentat 1980 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Honning måne 1978 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Malmö, BUFF 2003-03-12 Otto er et næsehorn
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.