enda

Sara-Marie Maltha

(1971 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Forbrydelsen III 2012 Rosa Lebech Tv-serie
Marie Krøyer 2012 Instruktørassistent, Statistkoordinator DK/Spillefilm
Piv 2011 Pia DK/Kort fiktion
Applaus 2009 Maiken DK/Spillefilm
Livvagterne 2008 Anita Tv-serie
Return to Sender 2005 Stella, Charlottes søster DK/Spillefilm
Klovn 2005 Billes kone Tv-serie
Familien Gregersen 2004 Kims mor DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.