enda

Sean Wheelan

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mænd og høns 2015 VFX-producer DK/Spillefilm
Melancholia 2011 VFX-producer DK/Spillefilm
Pigen der legede med ilden 2009 VFX-producer U/Spillefilm
Mammut 2009 VFX producer U/Spillefilm
Antichrist 2009 VFX-producer DK/Spillefilm
I et spejl i en gåde 2008 VFX-producer U/Spillefilm
Arn - tempelridderen 2007 VFX-producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.