enda

Sebastian Lyding

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Cutterhead 2019 Lysassistent DK/Spillefilm
Psykosia 2019 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Charmøren 2018 Belysningsassistent, Belyser DK/Spillefilm
Landet af glas 2018 Lysassistent DK/Spillefilm
Kriger (oversigt) 2018 Lysassistent Tv-serie
Friheden 2018 Belysningsassistent Tv-serie
Håbet 2018 Belysningsassistent, 2. unit Tv-serie
Lykke-Per 2018 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Vinterbrødre 2017 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Regnbuepiger 2017 Belyser DK/Kort fiktion
Pistol 2016 Belyser DK/Kort fiktion
Rita 3 2015 Belysningsassistent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.