enda

Signe Skov

(1977 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Lærke DK/Spillefilm
Bedrag 2 2016 Henriette Tv-serie
Juleønsket 2015 Vigdis Tv-serie
Min søsters børn og guldgraverne 2015 Mor DK/Spillefilm
Klassefesten 2: Begravelsen 2014 Lærke DK/Spillefilm
Tidsrejsen 2014 Farmor 84 Tv-serie
Spies og Glistrup 2013 Birgit Koch-Nielsen DK/Spillefilm
Viceværten 2012 Ung kvinde DK/Spillefilm
Pendlerkids 2012 Kaspers mor Tv-serie
Klassefesten 2011 Lærke DK/Spillefilm
Mor byttes 2010 Frøken Anna DK/Kort fiktion
Alting bliver godt igen 2010 Kvindelig betjent DK/Spillefilm
Osman og Jeppe 2009 Læge Tv-serie
Lærkevej 2009 Tina Tv-serie
Headhunter 2009 Medvirkende DK/Spillefilm
En enkelt til Korsør 2008 Camilla DK/Spillefilm
Sommer 2008 Sarah Tv-serie
Comeback 2008 Amalie DK/Spillefilm
Marts 2007 Medvirkende DK/Kort fiktion
Offscreen 2006 Medvirkende DK/Spillefilm
Barda - et rollespil 2006 Safir Tv-serie
Hundeøjne 2005 Camilla DK/Kort fiktion
Krøniken 2004 Emma Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.