enda

Sigrid Kandal Husjord

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kaptajn Bimse 2019 Fedtegreven DK/Spillefilm
Den anden verden 2016 Heinz Tv-serie
Familien Jul - i nissernes land 2016 Pixys nisseflok DK/Spillefilm
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 Pædagog Tv-serie
Tvillingerne & julemanden 2013 Benz Tv-serie
Forbandelsen 2012 Pingvin og Panda DK/Kort fiktion
Barda - et rollespil 2006 Tili Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.