enda

Simon Borch

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gidseltagningen II 2019 Klipper Tv-serie
I krig & kærlighed 2018 Klipper DK/Spillefilm
Kolonien 2017 Klipper Tv-serie
Mit 50/50 liv 2016 Klipper Tv-serie
Min søsters børn og guldgraverne 2015 Klipper DK/Spillefilm
Krummerne - alt på spil 2014 A-klipper DK/Spillefilm
Only God Forgives 2013 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Winnie og Karina - The Movie 2009 Klipper DK/Spillefilm
Deroute 2008 Klip Tv-serie
Fighter 2007 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Pusher 3 - I'm the angel of death 2005 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Pusher II 2004 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.