enda
Person

Simon Borch

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Elvira 2022 Klipper Tv-serie
Gidseltagningen II 2019 Klipper Tv-serie
I krig & kærlighed 2018 Klipper DK/Spillefilm
Kolonien 2017 Klipper Tv-serie
Mit 50/50 liv 2016 Klipper Tv-serie
Min søsters børn og guldgraverne 2015 Klipper DK/Spillefilm
Krummerne - alt på spil 2014 A-klipper DK/Spillefilm
Only God Forgives 2013 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Winnie og Karina - The Movie 2009 Klipper DK/Spillefilm
Deroute 2008 Klip Tv-serie
Fighter 2007 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Pusher 3 - I''m the angel of death 2005 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Pusher II 2004 Trailer-klipper DK/Spillefilm