enda

Sonja Richter

(1974 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Selvmordsturisten 2019 Alice Dinesen DK/Spillefilm
Uden titel 2019 Medvirkende DK/Spillefilm
År 805 2018 Speaker DK/Kort fiktion
Vildheks 2018 Moster Isa DK/Spillefilm
Alle for tre 2017 Kim DK/Spillefilm
Bedrag 2 2016 Amanda Absalonsen Tv-serie
Der kommer en dag 2016 Moren DK/Spillefilm
Broen 3 2015 Lise Tv-serie
Miraklet 2014 Johanna DK/Spillefilm
Teenland 2014 Sygeplejerske DK/Kort fiktion
The Homesman 2014 Gro Svendsen U/Spillefilm
Gentlemen 2014 Tove U/Spillefilm
Når dyrene drømmer 2014 Mor DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Merete Lynggaard DK/Spillefilm
Sønner af Norge 2011 Lone U/Spillefilm
Kvinden der drømte om en mand 2010 K DK/Spillefilm
Ond tro 2010 Mona U/Spillefilm
Flugten 2009 Sara Jargil DK/Spillefilm
Fri os fra det onde 2009 Presenter DK/Spillefilm
Selma 2008 Marie Krøyer Tv-film
Det som ingen ved 2008 Charlotte Deleuran DK/Spillefilm
Cecilie 2007 Cecilie Larsen DK/Spillefilm
Forestillinger 2007 Tanja Tv-serie
Vikaren 2007 Rikkes mor Maria DK/Spillefilm
Boog & Elliot - vilde venner 2006 Giselle U/Spillefilm
Opbrud 2005 Nina DK/Spillefilm
Lille Lise 2005 Moderen DK/Kort fiktion
Villa Paranoia 2004 Anna DK/Spillefilm
Forbrydelser 2004 Marion DK/Spillefilm
Tigerbrødre 2004 Miss Paulette U/Spillefilm
H.C. Andersens eventyr 2004 Stemme Tv-serie
Zakka West 2003 Charlotte Jensen DK/Spillefilm
Rembrandt 2003 Trine DK/Spillefilm
Forsvar 2003 Rebecca Neumann Tv-serie
Elsker dig for evigt 2002 Cecilie DK/Spillefilm
Sidste weekend 2001 Sofie DK/Kort fiktion
Hotellet 2000 Kathrine Tv-serie
Skjulte spor 2000 Mia, barnepige Tv-serie
Gerningsstedet 1970 Dänische Ermittlerin Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.