enda

Søren Balle

(1978 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bedrag 1 2016 Instruktion Tv-serie
Bedrag 2 2016 Instruktion Tv-serie
Norskov 1 2015 Instruktion Tv-serie
Klumpfisken 2014 Instruktion, Manuskript DK/Spillefilm
Forbrydelsen III 2012 Instruktørassistent Tv-serie
Lykke 2011 Instruktørassistent Tv-serie
Tomatprincippet 2009 Instruktion DK/Kort fiktion
På en dag som i dag 2004 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Pianissimo 2003 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Mannheim-Heidelberg, Int. Film Festival 2014-11-06 Klumpfisken
Lübeck, Nordische Filmtage 2014-10-29 Klumpfisken
Hamburg FilmFest GmbH 2014-09-25 Klumpfisken
Bergen International Film festival 2014-09-24 Klumpfisken
Haugesund, Den Norske Filmfestivalen 2014-08-16 Klumpfisken
Seattle International Film Festival 2014-05-15 Klumpfisken
Trondheim Kosmorama International Film Festival 2014-04-28 Klumpfisken
Moscow - Royal Danish Embassy 2014-04-23 Klumpfisken
Göteborg International Film Festival 2014-01-24 Klumpfisken
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.