enda

Søren Skjær

(1951 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Min søsters børn alene hjemme 2012 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Julestjerner 2012 Scenograf Tv-serie
City slang redux 2011 Instruktør (Video scene: Lars Autoophug Show 1984) DK/Dokumentarfilm
Magi i luften 2011 Scenograf, Scenograf DK/Spillefilm
Blekingegade 2010 Scenograf Tv-serie
To verdener 2008 Scenograf DK/Spillefilm
En enkelt til Korsør 2008 Scenograf DK/Spillefilm
Den sorte Madonna 2007 Scenograf DK/Spillefilm
Efter brylluppet 2006 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Drømmen 2006 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Fluerne på væggen 2005 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Brødre 2004 Scenografassistent (Spanien) DK/Spillefilm
Min søsters børn i Ægypten 2004 Scenograf DK/Spillefilm
Lykkevej 2003 Scenograf DK/Spillefilm
Omfavn mig måne 2002 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Flyvende farmor 2001 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Fru Marianne 2001 Produktionsdesign Tv-film
Motello 1998 Produktionsdesign, Lastbilchauffør DK/Spillefilm
Hannibal & Jerry 1997 Tankpasser DK/Spillefilm
Et hjørne af paradis 1997 Scenograf DK/Spillefilm
Belma 1996 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Good night Irene 1994 Produktionsdesign U/Spillefilm
De frigjorte 1993 Manus DK/Spillefilm
Hvordan vi fik vores naboer 1993 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Jesus vender tilbage 1992 Scenograf DK/Spillefilm
Den store badedag 1991 Manus, Foto, Scenograf DK/Spillefilm
Høfeber 1991 Scenograf DK/Spillefilm
Dagens Donna 1990 Scenograf DK/Spillefilm
Jydekompagniet 3 1989 Stunt, Scenograf DK/Spillefilm
Højt at flyve - en film om stunt 1988 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Guldregn 1988 Special effects DK/Spillefilm
Mord i Paradis 1988 Special effects, Scenograf DK/Spillefilm
Rødtotterne og Tyrannos 1988 Arkitekt, Scenograf DK/Spillefilm
Skyggen af Emma 1988 Medvirkende DK/Spillefilm
Jydekompagniet 1988 Scenograf DK/Spillefilm
Een gang strømer... 1987 Produktionsdesign, Special effects Tv-serie
Walter og Carlo - op på fars hat 1985 Special effects DK/Spillefilm
Sån ka det gå 1984 Instruktion, Manus, Foto DK/Kort fiktion
Fremtidens børn 1984 Scenograf DK/Dokumentarfilm
Suzanne og Leonard 1984 Scenograf DK/Spillefilm
Kirsten - en hjertets vagabond 1982 Manus, Produktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Pengene eller livet 1982 Special effects DK/Spillefilm
Befrielsesbilleder 1982 Scenograf DK/Kort fiktion
Edwins have 1982 Rekvisitør Tv-film
Gummi Tarzan 1981 Special effects, Scenograf DK/Spillefilm
Har du set Alice? 1981 Rekvisitør DK/Spillefilm
Kaptajn Klyde og hans venner vender tilbage 1980 Scenograf DK/Spillefilm
Næste stop - Paradis 1980 Scenograf DK/Spillefilm
Skal vi danse først? 1979 Scenograf DK/Spillefilm
Drømme støjer ikke når de dør 1979 Rekvisitør DK/Spillefilm
Vil du se min smukke navle? 1978 Regi DK/Spillefilm
Fængslende feriedage 1978 Rekvisitør DK/Spillefilm
Hør, var der ikke en som lo? 1978 Rekvisitør DK/Spillefilm
Skytten 1977 Special effects, Scenograf DK/Spillefilm
Nyt legetøj 1977 Scenograf DK/Spillefilm
Pas på ryggen, professor! 1977 Regi DK/Spillefilm
Terror 1977 Regi DK/Spillefilm
Det begyndte med Mathilde 1976 Produktionsdesign Tv-film
Spøgelsestoget 1976 Regi DK/Spillefilm
Blind makker 1976 Rekvisitør DK/Spillefilm
Hopla på sengekanten 1976 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.