enda

Stanislav Sevcik

(1971 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Holiday 2018 Karsten DK/Spillefilm
Kong Vincent 2017 Vagt DK/Kort fiktion
På toppen af verden 2015 Stemme U/Spillefilm
Houdini 2014 Stemme U/Kort fiktion
En kat i Paris 2012 Hr. Olivenolie U/Spillefilm
Ladyboy 2011 Rodney DK/Kort fiktion
Den som dræber 2010 Mikhail Tv-serie
Vølvens forbandelse 2009 Viking 2 DK/Spillefilm
Kristian 2009 Stanislaw Tv-serie
Forbrydelsen II 2009 Medindsat Tv-serie
Album 2008 Hashpusher Tv-serie
Livvagterne 2008 Karsten Tv-serie
Kandidaten 2008 Matthias Böttker DK/Spillefilm
Ledsaget udgang 2007 Cykeltaxachauffør DK/Spillefilm
2900 Happiness 2007 Jannik Tv-serie
En røverhistorie 2006 Dennis DK/Kort fiktion
Grønne hjerter 2006 Dingo DK/Spillefilm
Nordkraft 2005 Taber DK/Spillefilm
Klovn 2005 Stanislav, kok Tv-serie
Cool Girl 2003 Mand DK/Kort fiktion
Forsvar 2003 Futte Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.