enda

Steen Schapiro

(1967 - )

Instruktør, klipper og underviser, født 1967. Instruktør af en række dokumentar- og kortfilm. Klipper af spillefilm, kortfilm, dokumentarer og TV-serier, fra "Forbrydelsen" til "Væbnet med Ord og Vinger - en film om Michael Strunge og hans tid." Højskolelærer på Kunsthøjskolen i Holbæk.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Væbnet med ord & vinger 2018 Klipper DK/Dokumentarfilm
Historien om Danmark 2017 Klipper Tv-serie
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 Klipper Tv-serie
Badehotellet 2 2015 Klipper Tv-serie
Juleønsket 2015 Klipper Tv-serie
Tidsrejsen 2014 Klipper Tv-serie
Badehotellet 1 2013 Klipper Tv-serie
Loops 2012 Instruktion, B-fotograf, Mixer DK/Dokumentarfilm
Forbrydelsen III 2012 Klipper Tv-serie
Ludvig og julemanden 2011 Klipper Tv-serie
Forbrydelsen II 2009 Klip Tv-serie
Forbrydelsen 2007 Klip Tv-serie
Costume Party 2004 Klip DK/Kort fiktion
Tvilling 2003 Klip DK/Spillefilm
Når krigen slutter 2003 Klip DK/Dokumentarfilm
Poool 2001 Klippekonsulent DK/Kort fiktion
Ved verdens ende 2000 Klip DK/Kort fiktion
Himmelstorm 2000 Klip DK/Dokumentarfilm
Besat 1999 Klip DK/Spillefilm
Impromptu 1997 Klip DK/Eksperimentalfilm
Landskaber 1997 Klip DK/Eksperimentalfilm
The wonderful world of teenage girls 1997 Klip DK/Kort fiktion
Den attende 1996 Klip DK/Spillefilm
Haiti. Uden titel 1996 Online-klipper, Online DK/Dokumentarfilm
Fetish generation 1995 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Technoire 1995 Klip DK/Eksperimentalfilm
Prayjob 1995 Klip DK/Eksperimentalfilm
Safe Condition, Live Play Act 1995 Klip DK/Eksperimentalfilm
Funktion 3+1 1995 Klip DK/Eksperimentalfilm
Dominans 1994 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Asian shower 1994 Klip DK/Eksperimentalfilm
Åndens turist 1994 Klip DK/Dokumentarfilm
Klondike 1994 Klip DK/Kort fiktion
Life - Part 3 1993 Klip DK/Kort fiktion
Ringenes herskerinde 1992 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Hudflugt 1991 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
Adam Hart i Sahara 1990 Klip DK/Kort fiktion
Enken 1990 Klip DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.