enda

Stellan Skarsgård

(1951 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ud og stjæle heste 2019 Trond U/Spillefilm
Tilbage til Montauk 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Borg 2017 Lennart "Labbe" Bergelin U/Spillefilm
Our Kind of Traitor 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Kraftidioten 2014 Nils, Executive producer U/Spillefilm
Nymphomaniac Director's Cut 2014 Seligman DK/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 Seligman DK/Spillefilm
The Railway Man 2013 Finlay U/Spillefilm
Melancholia 2011 Jack DK/Spillefilm
En ganske rar mand 2010 Ulrik U/Spillefilm
Frankie & Alice 2010 Oz U/Spillefilm
Underkastelsen 2010 Engelsk version U/Dokumentarfilm
Metropia 2009 Ralph Parker DK/Spillefilm
Mamma Mia! - The Movie 2008 Bill U/Spillefilm
Fangerne i Auschwitz 2008 Medvirkende Tv-film
Arn - tempelridderen 2007 Birger Brosa (Arns farbror) U/Spillefilm
Goya's Ghosts 2006 Goya U/Spillefilm
Eksorcisten: Begyndelsen 2004 Fader Lankester Merrin U/Spillefilm
Eiffeltornet 2004 Jakob U/Kort fiktion
Dogville 2003 Chuck DK/Spillefilm
Dogville Confessions 2003 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
D-Dag 2001 Lises mand Tv-film
Dancer in the Dark 2000 Læge DK/Spillefilm
Glaspusterens børn 1998 Albert U/Spillefilm
Savior 1998 Peter U/Spillefilm
Insomnia 1997 Medvirkende U/Spillefilm
Dimension 1997 Medvirkende DK/Kort fiktion
Amistad 1997 Tappan U/Spillefilm
Tranceformer 1997 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Riget II 1997 Svensk advokat DK/Spillefilm
Harry & Sonja 1996 Harry U/Spillefilm
Breaking the Waves 1996 Jan DK/Spillefilm
Kærlighedens køtere 1995 Randbæk U/Spillefilm
Slangebøssen 1993 Fritiof Schütt U/Spillefilm
Oksen 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Godaften, Hr. Wallenberg 1990 Raoul Wallenberg U/Spillefilm
Kodenavn: Coq Rouge 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Pigerne på taget 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Arilds tid 1988 Peder Ulfstand U/Spillefilm
Jim og piraterne 1987 Manus, Medvirkende U/Spillefilm
Hip hip hurra 1987 Søren Krøyer U/Spillefilm
Tilværelsens ulidelige lethed 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Strindberg - et liv 1985 Verner von Heidenstam Tv-serie
P & B 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Den enfoldige morder 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Hemåt i natten 1977 Kurt Sjöberg U/Spillefilm
Anita 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Strandhugg i somras 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.