enda

Stephania Potalivo

(1986 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jagtsæson 2019 Babs DK/Spillefilm
Mercur 2017 Gitte Skovgaard Tv-serie
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Nina DK/Spillefilm
Whole 2014 Ingeborg DK/Kort fiktion
Dicte 2 2014 Stefanie Høgsbro Tv-serie
Lækre til vi dør 2013 Sally DK/Kort fiktion
Reception 2013 Sofia DK/Kort fiktion
Ansigtet 2012 Pigen DK/Kort fiktion
Sjit happens 2012 Ane Tv-serie
Supernatural Tales 2012 Pigen DK/Spillefilm
Karate nights 2010 Tankpige DK/Kort fiktion
Violet Red 2009 Kostumer DK/Kort fiktion
Niels Neutron - det lille geni 2001 Sidse U/Spillefilm
Mirakel 2000 Karen-Lise DK/Spillefilm
Forbudt for børn 1998 Ida DK/Spillefilm
Albert 1998 Sabrina DK/Spillefilm
Ogginoggen 1997 Ida DK/Kort fiktion
Lykkefanten 1997 Ida DK/Kort fiktion
Buldermanden 1995 Ida DK/Kort fiktion
Farligt venskab 1995 Anne Kant DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.