enda

Per Streit

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Manderlay 2005 Lyd DK/Spillefilm
Brødre 2004 Tonemester DK/Spillefilm
Dogville 2003 Lyd DK/Spillefilm
Manden bag døren 2003 Tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Elsker dig for evigt 2002 Lyd DK/Spillefilm
Okay 2002 Tonemester DK/Spillefilm
Lilja 4-ever 2002 Lydmix U/Spillefilm
Prop & Berta 2001 Lyd DK/Spillefilm
D-Dag 2001 Lyd Tv-film
Fruen på Hamre 2000 Lyd DK/Spillefilm
Dancer in the Dark 2000 Lyd DK/Spillefilm
Cirkeline - Storbyens mus 1998 Lyd DK/Kort fiktion
Baby Doom 1998 Lyd DK/Spillefilm
Idioterne 1998 Lyd DK/Spillefilm
Lysets hjerte 1998 Lyd DK/Spillefilm
Den sidste viking 1997 Lyd DK/Spillefilm
Øen i Fuglegaden 1997 Lyddesign DK/Spillefilm
Breaking the Waves 1996 Lyddesign DK/Spillefilm
Det bli'r i familien 1993 Lyd DK/Spillefilm
Krummerne 2 - Stakkels Krumme 1992 Lyd DK/Spillefilm
Sort lucia 1992 Lyd U/Spillefilm
Drengene fra Sankt Petri 1991 Lyd DK/Spillefilm
Europa 1991 Lyd DK/Spillefilm
Sirup 1990 Lyd DK/Spillefilm
Notater om kærligheden 1989 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Retfærdighedens rytter 1989 Lyd DK/Kort fiktion
Tarzan Mama Mia 1989 Lyd DK/Spillefilm
Rami og Julie 1988 Lyd DK/Spillefilm
Rødtotterne og Tyrannos 1988 Lyd DK/Spillefilm
Capella 1987 Lyd DK/Kort fiktion
De saliges ø 1986 Lyd DK/Kort fiktion
Rued Langgaard 1986 Lydefterarbejde DK/Dokumentarfilm
Når engle elsker 1985 Toneassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.