enda

Susanne Buhl

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Så længe jeg lever 2018 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Sikke et cirkus 2017 Rekvisitør DK/Spillefilm
Dræberne fra Nibe 2017 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Norskov 1 2015 Påklæder Tv-serie
Badehotellet 2 2015 Set rekvisitør Tv-serie
Lev stærkt 2014 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Kartellet 2014 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Dicte 2 2014 Påklæder Tv-serie
Sorg og glæde 2013 Rekvisitør DK/Spillefilm
Tvillingerne & julemanden 2013 Regi Tv-serie
Ludvig og julemanden 2011 Rekvisitør Tv-serie
Alle for én 2011 Rekvisitør DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.