enda

Susanne Stranddorf

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De Frivillige 2019 Produktionsleder DK/Spillefilm
Før frosten 2018 Produktionsleder DK/Spillefilm
Mercur 2017 Produktionsleder Tv-serie
Norskov 2 2017 Produktionsleder Tv-serie
Alle for tre 2017 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Norskov 1 2015 Produktionsleder Tv-serie
Himmerland 2008 Rekvisitør DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat III - Mysteriet om slangekronen 2008 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Det perfekte kup 2008 Produktionsleder DK/Spillefilm
To verdener 2008 Produktionsassistent (præproduktion) DK/Spillefilm
Kollegiet 2007 Produktionsleder DK/Spillefilm
Karlas kabale 2007 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Til døden os skiller 2007 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Mørket 2003 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.