enda

Suzanne Bøge Murmann

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bedrag 2 2016 Påklæder Tv-serie
Bedrag 1 2016 Regi Tv-serie
Tidsrejsen 2014 Rekvisitør Tv-serie
Rytteriet II 2013 Regi Tv-serie
Kvinden i buret 2013 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Lykke 2011 Chefrekvisitør Tv-serie
Pagten 2009 Rekvisitør Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.