enda

Svend Nielsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lykke-Per 2018 Sminkør DK/Spillefilm
Arvingerne 3 2017 Sminke af heste Tv-serie
Badehotellet 2 2015 Sminkør Tv-serie
1864 - brødre i krig 2014 Hår- og makeupdesigner DK/Spillefilm
Borgen 3 2013 Sminkør Tv-serie
Hjælp, det er jul 2011 Makeup Tv-serie
Livvagterne 2008 Sminkør Tv-serie
Lysets nøgle 2007 Makeup Tv-serie
Krøniken 2004 Sminkør Tv-serie
De udvalgte 2001 Makeup Tv-serie
Edderkoppen 2000 Sminkør Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.