enda

Tanja Eleonora Spang

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sankt Bernhard Syndikatet 2018 Kostumier DK/Spillefilm
Friheden 2018 Chefkostumier Tv-serie
Arvingerne 3 2017 Chefkostumier Tv-serie
Swinger 2016 Chefkostumier DK/Spillefilm
Heartless 2 2015 Chefkostumier Tv-serie
Arvingerne 2 2015 Kostumier Tv-serie
Juleønsket 2015 Kostumier Tv-serie
Comeback 2015 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Tidsrejsen 2014 Kostumier Tv-serie
Arvingerne 1 2014 Kostumier Tv-serie
Stille hjerte 2014 Kostumier DK/Spillefilm
Badehotellet 1 2013 Kostumier Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.