enda

Theis Madsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mødregruppen 2019 Belyser DK/Spillefilm
Bokser 2018 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Julemandens datter 2018 Belyser DK/Spillefilm
Gud taler ud 2017 Belyser DK/Spillefilm
Du forsvinder 2017 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Alle for tre 2017 Belysningsassistent DK/Spillefilm
I skovens dybe, stille ro 2016 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Hedensted High 2015 Belysningsmester, Focus puller Tv-serie
Rosita 2015 Belyser DK/Spillefilm
Emma og Julemanden - Jagten på elverdronningens hjerte 2015 Belysningsassistent, B-fotograf, Lysassistent, Trailer-klipper, Fotografassistent, 2. unit DK/Spillefilm
Trekanter af lykke 2014 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Lev stærkt 2014 Belyser DK/Spillefilm
1864 2014 Belysningsassistent Tv-serie
1864 - brødre i krig 2014 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Appelsiner og Lygtepæle 2013 Lyssætter DK/Kort fiktion
Lover, Let Me Go 2012 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Himlen røvtur - retur 2012 Lyssætter DK/Kort fiktion
Ludvig og julemanden 2011 Fotografassistent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.