enda

Thomas Corneliussen

(1972 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Naturens uorden 2015 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Rio 2 2014 Rafael U/Spillefilm
Dannys dommedag 2014 Biologilærer DK/Spillefilm
Bankerot 2014 Montør Tv-serie
Spies og Glistrup 2013 Ragnar Jensen, Ragner Jensen DK/Spillefilm
Rio 2011 Rafael U/Spillefilm
Krokodillerne 2009 Franz DK/Spillefilm
Magten over livet 2008 Medvirkende DK/Kort fiktion
Livvagterne 2008 Robin Tim Andersen Tv-serie
Nordkraft 2005 Asger DK/Spillefilm
Klovn 2005 Legolas Tv-serie
Olsen banden junior 2001 Vagt DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.