enda
Person

Thomas Gammeltoft

(1963 – )

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Efterforskningen 2020 Executive producer Tv-serie
Vivarium 2019 Executive producer U/Spillefilm
The House That Jack Built 2018 Executive producer DK/Spillefilm
Grænse 2018 Executive producer U/Spillefilm
Thelma 2017 Co-producent U/Spillefilm
Broen 3 2015 Executive producer Tv-serie
Rodløs 2014 Producer DK/Kort fiktion
Good People 2014 Producer U/Spillefilm
Monica Z 2013 Co-producer U/Spillefilm
First Movers 2013 Co-producent DK/Kort fiktion
Volcano 2012 Executive producer U/Spillefilm
Undskyld jeg forstyrrer 2012 Producer DK/Spillefilm
Rosa Morena 2011 Producer DK/Spillefilm
Skyskraber 2011 Executive producer DK/Spillefilm
Min pinlige familie og mutantdræbersneglene 2010 Producent DK/Kort fiktion
Se min kjole 2009 Producer DK/Spillefilm
Lulu & Leon 2009 Producer Tv-serie
Kristian 2009 Executive producer Tv-serie
Frygtelig lykkelig 2008 Producer DK/Spillefilm
Necrobusiness 2008 Producer U/Dokumentarfilm
Album 2008 Producer Tv-serie
Linas hemmelige bog 2007 Co-producer U/Spillefilm
Rene hjerter 2006 Beruset kok, Executive producer DK/Spillefilm
Fidibus 2006 Fuld producent, Producer, Executive producer DK/Spillefilm
Kinamand 2005 Politimand, Producer DK/Spillefilm
Mørke 2005 Produktion DK/Spillefilm
Kvindeliv 2005 Executive producer DK/Dokumentarfilm
Oh Happy Day 2004 Produktion DK/Spillefilm
Populærmusik fra Vittula 2004 Executive producer U/Spillefilm
Rembrandt 2003 Vagabond, Producer DK/Spillefilm
En kort en lang 2001 Produktion DK/Spillefilm
Lykkelige omstændigheder - 1. del 2000 Producer DK/Dokumentarfilm
Lykkelige omstændigheder - 2. del 2000 Producer DK/Dokumentarfilm
Lykkelige omstændigheder - 3. del 2000 Producer DK/Dokumentarfilm
Troldkarlen 1999 Produktion DK/Dokumentarfilm
Drengen der ville være bjørn 1999 Producer DK/Kort fiktion
Vejen hjem 1998 Produktion DK/Dokumentarfilm
Mor(d) i mødregruppen 1998 Producer DK/Kort fiktion
De kære familier 1998 Producent Tv-dokumentar
Et menneske bliver til 1998 Producent DK/Dokumentarfilm
Hemmeligheder 1997 Produktion DK/Kort fiktion
Fik du set det, du ville? 1997 Producer Antologi
Fik du set det, du ville? Del 1 1997 Producent Tv-dokumentar
Fik du set det, du ville? Del 2 1997 Producer Tv-dokumentar
Fik du set det, du ville? Del 3 1997 Producer Tv-dokumentar
Fik du set det, du ville? Del 4 1997 Producer Tv-dokumentar
Himlen er vores grænse - kvinder i Pakistan 1996 Producent DK/Dokumentarfilm
Lovestoreys 1996 Producent DK/Kort fiktion
Gensyn med Johannesburg 1996 Producent DK/Dokumentarfilm
Energi som leg 1996 Producent DK/Dokumentarfilm
Minder på skinner 1996 Producent DK/Dokumentarfilm
Frikvarteret 1995 Producer DK/Dokumentarfilm
Sommeren 1995 Producent U/Spillefilm
Min elskede 1994 Producent DK/Kort fiktion
Odyssé 1994 Producent DK/Dokumentarfilm
Mellem bjergene og havet 1994 Producent DK/Dokumentarfilm
Familien Danmark 1994 Producer DK/Dokumentarfilm
Som et strejf 1993 Producent DK/Dokumentarfilm
Flâneur 1993 Producent DK/Eksperimentalfilm
Enerum 1993 Producent DK/Dokumentarfilm
Velkomst 1993 Producent DK/Dokumentarfilm
Har du ild? 1993 Producent DK/Dokumentarfilm
Ankomst 23:30 1992 Producent DK/Kort fiktion
Hjerter i slør 1992 Producent DK/Kort fiktion
Nøgen 1992 Producent DK/Kort fiktion
Brev til Jonas 1992 Producent DK/Kort fiktion
Liv - et billeddigt 1991 Producer DK/Eksperimentalfilm
Et billede af mit liv - om Rigmor Mydtskov 1990 Instruktion, Producent DK/Dokumentarfilm
Et løjerligt eventyr 1989 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Epidemic 1987 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Jeg elsker dig 1987 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Natterytter 1986 Klip DK/Kort fiktion
Oviri 1986 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Ballade i byrådet 1985 Produktionsassistent DK/Kort fiktion