enda

Thomas Irving

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Western Arabs 2019 Postproduktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Slette omstændigheder 2018 Postproduktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Skjold & Isabel 2018 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Christian IV - Den sidste rejse 2018 DIT, Klippeassistent DK/Spillefilm
Fanget i de fries land 2017 Visuelle effekter DK/Dokumentarfilm
I fars hænder 2017 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
Kærester 2016 VFX artist DK/Spillefilm
Håbet bag hegnet 2016 Postproduktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Sorgenfri 2016 Postproduktionsassistent DK/Spillefilm
Udkantsdreng 2015 Colorist DK/Kort fiktion
Chancen 2014 Grafik DK/Kort fiktion
Disportrait 2014 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
Democrats 2014 Teknisk support DK/Dokumentarfilm
Lækre til vi dør 2013 Klippeassistent DK/Kort fiktion
A Hipstory 2012 Klippeassistent DK/Kort fiktion
Ladyboy 2011 Klippeassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.