enda

Thomas Jæger

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jagtsæson 2019 Tonemester DK/Spillefilm
De originale 2018 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Fædre og sønner 2018 Lydmix DK/Dokumentarfilm
Wolf and Sheep 2017 Lyddesigner DK/Spillefilm
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 Lyddesign Tv-serie
Kollektivet 2016 B-tonemester DK/Spillefilm
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Lyddesign Tv-serie
Mand falder 2015 Tonemester DK/Dokumentarfilm
KZ-lejrenes befrielse - Hitchcocks glemte film 2014 Re-recording mixer U/Dokumentarfilm
Listen 2014 Lyddesign DK/Kort fiktion
Democrats 2014 Lyddesign, Lydmix DK/Dokumentarfilm
Krigskampagnen 2013 Lyd DK/Dokumentarfilm
Jagten 2013 Lyddesign DK/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 Dialogmix, Foley-optagelse DK/Spillefilm
Ekspeditionen til verdens ende 2013 Lyd set-up DK/Dokumentarfilm
Julestjerner 2012 Lyddesign Tv-serie
Forbandelsen 2012 Lyddesign DK/Kort fiktion
En detektiv i provinsen 2:3 2012 B-tonemester DK/Dokumentarfilm
En detektiv i provinsen 3:3 2012 B-tonemester DK/Dokumentarfilm
En detektiv i provinsen 1:3 2012 B-tonemester DK/Dokumentarfilm
Dyret 2011 Lyd DK/Kort fiktion
4x1 2011 Lydklipper Tv-serie
Tankograd 2010 Lyd DK/Dokumentarfilm
Smukke mennesker 2010 Tonemester DK/Spillefilm
Tigre og tatoveringer 2010 Tonemester DK/Kort fiktion
Musen 2009 Lyd DK/Kort fiktion
Aqualorius 2009 Lyddesign DK/Kort fiktion
Camping 2009 Boom operator DK/Spillefilm
Profetia 2009 B-tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Fra Thailand til Thy 2008 Lyd DK/Dokumentarfilm
Et hul i himlen - når mor og far er i fængsel 2008 Lyd DK/Dokumentarfilm
Isas stepz 2008 Lyd Tv-serie
Gaven 2008 Tonemester DK/Spillefilm
AFR 2007 Lyd DK/Spillefilm
På vej til Paradis 2007 Lyd DK/Dokumentarfilm
Voice over voice 2007 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Øen i havet 2007 Lyd DK/Dokumentarfilm
Under bæltestedet 2006 Lyd DK/Kort fiktion
Ynglinge 2006 Lyd DK/Kort fiktion
Partus 2006 Lyd DK/Kort fiktion
Barda - et rollespil 2006 Lydmix Tv-serie
Råzone 2006 B-tonemester DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Boom operator Tv-serie
Fire kvinder 2005 Lyd DK/Dokumentarfilm
Deadline 2005 Lyd DK/Kort fiktion
Sommerfuglekvinden 2005 Lyd DK/Kort fiktion
Hundeøjne 2005 Tonemester DK/Kort fiktion
Veninder 2005 Lyd (postproduktion) DK/Spillefilm
Hjemkomst 2004 Thomas' far, Tonemester DK/Kort fiktion
Børn er pissefarlige 2004 Lyd DK/Kort fiktion
Vildt 2004 Lyd DK/Kort fiktion
Land of Mist 2003 Lyd DK/Dokumentarfilm
Lejlighed med kamera 2003 Lyd DK/Dokumentarfilm
Striber 2003 Lyd DK/Dokumentarfilm
Zuzana 2003 Lyd DK/Dokumentarfilm
Stjernekigger 2002 Lyd DK/Dokumentarfilm
Lette gentagelser 2002 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Ordet og lyset 2001 Lyd DK/Dokumentarfilm
Metropollination 2001 Lyd DK/Kort fiktion
Status quo 2001 Lyd DK/Kort fiktion
Legekammeraten 2001 Lyd DK/Kort fiktion
Søn 2001 Lyd DK/Dokumentarfilm
Sigøjnermusik 2000 Lyd DK/Dokumentarfilm
The Dog Inside 2000 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Skymaskinen 2000 Lyd DK/Kort fiktion
Hotel Pandemonium 2000 Lyd DK/Kort fiktion
Tilfældets rapsodi 2000 Lyd DK/Kort fiktion
Digital Workshop 1999 1999 Lyd Antologi
Computerwelt 1999 Lyd DK/Kort fiktion
Filmen der døde 1999 Lyd DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.