enda

Thomas Kelly

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
DNA 2019 Location scout Tv-serie
Herrens veje 1 2017 Location manager Tv-serie
Bedrag 2 2016 Location manager Tv-serie
Bedrag 1 2016 Location manager Tv-serie
Tidsrejsen 2014 Location scout Tv-serie
Rytteriet II 2013 Location scout Tv-serie
Nordvest 2013 Location-assistent DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Location scout DK/Spillefilm
You & Me Forever 2012 Location manager DK/Spillefilm
Bora Bora 2011 Location manager DK/Spillefilm
Klassefesten 2011 Location manager DK/Spillefilm
Bobby 2009 Location scout DK/Kort fiktion
Profetia 2009 Location scout DK/Spillefilm
Over gaden under vandet 2009 Location-assistent DK/Spillefilm
2900 Happiness 2007 Location manager Tv-serie
Vakuum 2005 Location manager DK/Kort fiktion
Nordkraft 2005 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Klovn 2005 Produktionsassistent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.