enda

Thomas Kristensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Edderskønne edderkopper 1 - Springedderkoppen 2018 Grip DK/Dokumentarfilm
Happy ending 2018 Undervandsfotograf DK/Spillefilm
Du forsvinder 2017 Grip (Spanien) DK/Spillefilm
QEDA 2017 Undervandsfotograf DK/Spillefilm
Dicte 3 2016 Helikopterfotograf Tv-serie
Lang historie kort 2015 Grip DK/Spillefilm
Broen 3 2015 Helikopterfotograf Tv-serie
En du elsker 2014 Grip, 2. unit DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Helikopterfotograf DK/Spillefilm
Skytten 2013 Helikopterfotograf DK/Spillefilm
Fuglejagten 2012 Helikopterfotograf DK/Spillefilm
Far til fire - tilbage til naturen 2011 Helikopterfotograf DK/Spillefilm
Beast 2011 Helikopterfotograf DK/Spillefilm
Velkommen til Borgen - Lev i dit værk mens det øves 2010 Helikopterfotograf Tv-dokumentar
Velkommen til Borgen - Loven binder og loven gør fri 2010 Helikopterfotograf Tv-dokumentar
Velkommen til Borgen - Lov er lov og lov skal holdes 2010 Helikopterfotograf Tv-dokumentar
Velkommen til Borgen - Gerning vil have tid, men tid vil også have gerning 2010 Helikopterfotograf Tv-dokumentar
Velkommen til Borgen - Folkets liv er lovens fylde 2010 Helikopterfotograf Tv-dokumentar
Velkommen til Borgen - Øv ret og kræv ret 2010 Helikopterfotograf Tv-dokumentar
Drømme i København 2009 Helikopterfotograf DK/Dokumentarfilm
Zoomerne 2009 Helikopterfotograf DK/Spillefilm
Superbror 2009 Helikopterfotograf DK/Spillefilm
Lille soldat 2008 Helikopterfotograf DK/Spillefilm
Cecilie 2007 Undervandsfotograf DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat II 2007 Helikopterfotograf DK/Spillefilm
Out 2006 Grip, Helikopterfotograf DK/Kort fiktion
Sprængfarlig bombe 2006 Kameraassistent DK/Spillefilm
Nordkraft 2005 Undervandsfotograf DK/Spillefilm
Anja & Viktor 2001 Helikopterfotograf DK/Spillefilm
Dykkerne 2000 Undervandsfotograf DK/Spillefilm
Blinkende lygter 2000 Grip DK/Spillefilm
Tsatsiki, moren og politimanden 1999 Undervandsfotograf U/Spillefilm
Olsen-bandens sidste stik 1998 Grip DK/Spillefilm
Frøken Smillas fornemmelse for sne 1997 Grip, 2. unit U/Spillefilm
Giselle 1991 Grip DK/Dokumentarfilm
Drengene fra Sankt Petri 1991 Grip DK/Spillefilm
Perfect World 1990 Grip DK/Eksperimentalfilm
Tekno Love 1989 Fotografassistent DK/Spillefilm
Miraklet i Valby 1989 Grip DK/Spillefilm
Retfærdighedens rytter 1989 Grip DK/Kort fiktion
Lykken er en underlig fisk 1989 Grip, 2. unit DK/Spillefilm
En afgrund af frihed 1989 Grip DK/Spillefilm
Den skjulte virkelighed 1988 B-fotograf DK/Dokumentarfilm
Fejemanden og friheden 1988 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Time out 1988 Grip DK/Spillefilm
Hip hip hurra 1987 Scenografassistent U/Spillefilm
Kedsomhedens gåde 1986 Foto DK/Dokumentarfilm
Flamberede hjerter 1986 Grip DK/Spillefilm
Den erindrende 1985 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.