enda

Thomas Larsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Landet af glas 2018 2. fotograf DK/Spillefilm
Klassekabalen 2015 Fotograf Tv-serie
Klassekabalen 1 - Klassefest 2015 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Klassekabalen 2 - Fællesleg 2015 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Klassekabalen 4 - Lejrskole 2015 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Klassekabalen 5 - Kærester 2015 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Badehotellet 2 2015 Belyser Tv-serie
Krummerne - alt på spil 2014 Belyser DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Belyser DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Belyser DK/Spillefilm
Vilde venner 2013 Fotograf Tv-serie
Tarok 2013 Belyser DK/Spillefilm
Shanne 2:5 - Seks uger uden Emma 2012 Foto DK/Dokumentarfilm
Shanne 1:5 - Alene i klassen 2012 Foto DK/Dokumentarfilm
Shanne 3:5 - En helt ny klasse 2012 Foto DK/Dokumentarfilm
Shanne 4:5 - Skænderier med Emma 2012 Foto DK/Dokumentarfilm
Shanne 5:5 - Nye og gamle venner 2012 Foto DK/Dokumentarfilm
En detektiv i provinsen 1:3 2012 Fotograf DK/Dokumentarfilm
En detektiv i provinsen 2:3 2012 Fotograf DK/Dokumentarfilm
En detektiv i provinsen 3:3 2012 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Shanne og veninderne 2012 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Her bor Jensen 2010 Belyser DK/Kort fiktion
Lærkevej 2009 Belyser Tv-serie
Usynlige piger 2009 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Forbrydelsen 2007 Belyser Tv-serie
Nynne 2006 Kameraoperatør Tv-serie
Omars jul 2005 Kameraoperatør Tv-serie
Prinsen af Bengalen 2004 Foto Tv-serie
Drengene fra Angora 2004 Kameraoperatør Tv-serie
Nissernes ø 2003 Kameraoperatør Tv-serie
Nikolaj og Julie 2002 Kameraassistent Tv-serie
Bryder 2001 Foto DK/Dokumentarfilm
Blyppernes første år 1999 Kameraoperatør Tv-serie
Karrusel 1998 Belyser Tv-serie
Drengen de kaldte Kylling 1997 Fotograf Tv-serie
Forunderlige Frede 1996 Foto Tv-serie
Y's fantom farmor 1996 Foto Tv-serie
Krystalbarnet 1996 Belyser DK/Spillefilm
Bella min Bella 1996 Belyser DK/Spillefilm
Menneskedyret 1995 Belyser DK/Spillefilm
Marionetter 1993 Foto DK/Eksperimentalfilm
Afsked med forældrene 1980 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.