enda

Thomas Pape

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Undtagelsen 2019 Tonemester, Foley-klipper DK/Spillefilm
Hunting for Hedonia 2019 Lydklipper DK/Dokumentarfilm
Valhalla 2019 B-tonemester DK/Spillefilm
Mellem førerhunde 2018 Lyddesigner DK/Kort fiktion
Hedensted High 2015 Stills, Lydoptagelser Tv-serie
We 2015 Lydoptagelser DK/Kort fiktion
Adils krig 2014 Tonemester (optagelser) DK/Kort fiktion
B 2014 Lydklipper, Stillfotograf DK/Kort fiktion
Et gensyn 2014 Tonemester, Mix DK/Kort fiktion
Bonne année 2014 Lyddesign DK/Kort fiktion
Skyld 2014 Lydoptagelser DK/Kort fiktion
Natasja Jensen 2014 Tonemester DK/Kort fiktion
All cats are grey 2013 Lyd DK/Kort fiktion
Dronning for en dag 2013 Tonemester, Mixer DK/Kort fiktion
Sammen hver for sig 2013 Boom operator DK/Kort fiktion
4Reality 2013 Dialogklipper DK/Kort fiktion
III0I0I0 2012 Lyd DK/Kort fiktion
Mens verden venter 2011 Tonemester DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.