enda

Tine Buch

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En du elsker 2014 Sminkør DK/Spillefilm
Badehotellet 1 2013 Makeup Tv-serie
Får 2009 Sminkør DK/Kort fiktion
Motormagasinet 2004 Makeup Tv-serie
Forsvar 2003 Makeup Tv-serie
Anja efter Viktor 2003 Makeup DK/Spillefilm
Baby 2003 Sminkør DK/Spillefilm
Wilbur begår selvmord 2002 Makeup DK/Spillefilm
At kende sandheden 2002 Sminkør DK/Spillefilm
Mit liv som Bent 2001 Makeup Tv-serie
Antenneforeningen 1999 Sminkeassistent DK/Kort fiktion
Flemming og Berit 1994 Makeup assistent Tv-serie
Sort høst 1993 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Drengene fra Sankt Petri 1991 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Lad isbjørnene danse 1990 Sminkeassistent DK/Spillefilm
En afgrund af frihed 1989 Makeup DK/Spillefilm
Christian 1989 Makeup DK/Spillefilm
Retfærdighedens rytter 1989 Makeup DK/Kort fiktion
Århus by Night 1989 Makeup DK/Spillefilm
Walter og Carlo i Amerika 1989 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Elvis Hansen - en samfundshjælper 1988 Makeup DK/Spillefilm
Rami og Julie 1988 Makeup DK/Spillefilm
Rødtotterne og Tyrannos 1988 Makeup DK/Spillefilm
Jeg elsker dig 1987 Makeup DK/Spillefilm
Sidste akt 1987 Makeup DK/Spillefilm
Manden i Månen 1986 Makeup DK/Spillefilm
Mellem grænser 1986 Makeup DK/Kort fiktion
Oviri 1986 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Tonny Toupé show 1985 Makeup Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.