enda

Tine Rønde Jensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Arvingerne 3 2017 Offline-klipper Tv-serie
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 Klippeassistent Tv-serie
Den anden verden 2016 Klippeassistent Tv-serie
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Klippeassistent Tv-serie
Arvingerne 2 2015 Offline-klipper Tv-serie
Lulu 2014 Klippeassistent DK/Kort fiktion
Baby 2014 Klippeassistent DK/Kort fiktion
All Inclusive 2014 Klippeassistent DK/Spillefilm
Bankerot 2014 Klippeassistent Tv-serie
Tidsrejsen 2014 Offline-klipper Tv-serie
Rita 2 2013 Klippeassistent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.