enda

Torbjørn Hummel

(1955 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Blinky Bill på eventyr 2019 Stemme U/Spillefilm
Ulv i fåreklæder 2017 Isegrim U/Spillefilm
The Boss Baby 2017 Trolle U/Spillefilm
Robinson Crusoe 2016 Carmello U/Spillefilm
Antboy 3 2016 Commander Combats stemme DK/Spillefilm
På toppen af verden 2015 Lushin U/Spillefilm
Det store nøddekup 2014 Finger'n U/Spillefilm
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 Marias far DK/Spillefilm
Thomas & vennerne - Jernbanens konge 2013 Sir Robert Norramby "Jarlen af Sodor", Spencer U/Spillefilm
Smølferne 2 2013 Gnavensmølf U/Spillefilm
Skovens hemmelige rige 2013 Ronin U/Spillefilm
Carmen & Colombo 2011 Preben Tv-serie
Kung Fu Panda 2 2011 Mester Tordnende Næsehorn U/Spillefilm
Alice i Eventyrland 2010 Stemme U/Spillefilm
Kurt blir grusom 2008 Kurt U/Spillefilm
Space chimps 2008 Senator U/Spillefilm
Lucky Luke: Mod vest! 2008 Bartleby U/Spillefilm
Myremobberen 2006 Sten Mahs (skadedyrsbekæmperen) U/Spillefilm
Ambulancen 2005 Patienten DK/Spillefilm
Lassie 2005 Hynes U/Spillefilm
De utrolige 2004 Bob Parr/Hr. Utrolig U/Spillefilm
Garfield: The movie 2004 Stemme U/Spillefilm
Møgunger 2003 Flyttemand 1 DK/Spillefilm
Lilo & Stitch 2002 Cobra Bobbels U/Spillefilm
Den serbiske dansker 2001 Politibetjent Tv-film
Hvide løgne 1998 Niels Blom Tv-serie
Ørnens øje 1997 Grev Albert DK/Spillefilm
Den sidste viking 1997 Hirdmand DK/Spillefilm
Krystalbarnet 1996 Flemming DK/Spillefilm
Hjem til fem 1995 Christian Tv-serie
Gøngehøvdingen 1992 Dragon Tv-serie
Domino 1991 Medlem af Dansk Værn Tv-serie
Niels Klims underjordiske rejse 1984 Qvamit Tv-serie
Hole in one 1983 Medvirkende DK/Kort fiktion
De uanstændige 1983 Frederik DK/Spillefilm
Krigsdøtre 1981 Mick Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.