enda

Torsten Høgh Rasmussen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Slette omstændigheder 2018 Grafik DK/Dokumentarfilm
Hjerter Dame 2018 Grafisk design DK/Dokumentarfilm
False Confessions 2018 Grafik DK/Dokumentarfilm
...Når du kigger væk 2017 Grafik DK/Dokumentarfilm
Den anden side 2017 Grafik DK/Dokumentarfilm
Lovesex - fortællinger om kærlighed og sex (oversigt) 2017 Grafisk design Dokumentarserie
Lovesex - fortællinger om kærlighed og sex 1:6 2017 Grafisk design Dokumentarserie
Lovesex - fortællinger om kærlighed og sex 2:6 2017 Grafisk design Dokumentarserie
Lovesex - fortællinger om kærlighed og sex 3:6 2017 Grafisk design Dokumentarserie
Lovesex - fortællinger om kærlighed og sex 4:6 2017 Grafisk design Dokumentarserie
Lovesex - fortællinger om kærlighed og sex 5:6 2017 Grafisk design Dokumentarserie
Lovesex - fortællinger om kærlighed og sex 6:6 2017 Grafisk design Dokumentarserie
BUGS 2016 Grafik DK/Dokumentarfilm
Naturens uorden 2015 Grafik DK/Dokumentarfilm
Ekstra Bladet: uden for citat 2014 Grafik DK/Dokumentarfilm
Songs From the Soil 2014 Visual concept DK/Dokumentarfilm
Marco Macaco 2012 Logo design DK/Spillefilm
Mechanical love 2007 Grafik DK/Dokumentarfilm
Gambler 2006 Grafisk design DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.