enda

Trine Weber Sundstrup

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Kød & blod 2020 Rekvisitør DK/Spillefilm
Far til fire og vikingerne 2020 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Julemandens datter 2018 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
I krig & kærlighed 2018 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Se, hvilken klovn 2017 Set design DK/Kort fiktion
Tinkas juleeventyr 2017 Chefrekvisitør Tv-serie
Antboy 3 2016 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Dicte 3 2016 Regi Tv-serie
Hedensted High 2015 Scenograf Tv-serie
Sommeren '92 2015 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Hjørdis 2015 Rekvisitør Tv-serie
Det Mand Ikke Taler Om 2014 Scenograf DK/Kort fiktion
1864 2014 Runner Tv-serie
LIV 2013 Scenograf DK/Kort fiktion
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Rita 1 2012 Rekvisitørassistent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.