enda

Uno Helmersson

(1977 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hjertelandet 2018 Komponist DK/Dokumentarfilm
Hacker 2018 Komponist DK/Spillefilm
Bobbi Jene 2017 Komponist DK/Dokumentarfilm
The Distant Barking of Dogs 2017 Komponist DK/Dokumentarfilm
Børnesoldatens nye job 2016 Komponist DK/Dokumentarfilm
Mon de kommer om natten? 2016 Musik DK/Dokumentarfilm
Drømmen om Danmark 2015 Komponist DK/Dokumentarfilm
Broen 3 2015 Komponist Tv-serie
En chance til 2015 Supplerende musik DK/Spillefilm
Det korte liv 2014 Komponist DK/Kort fiktion
Fægtemesteren 2014 Musik DK/Dokumentarfilm
Et civiliseret land 2014 Komponist DK/Dokumentarfilm
Fasandræberne 2014 Komponist DK/Spillefilm
Broen 2 2013 Komponist Tv-serie
Kvinden i buret 2013 Komponist DK/Spillefilm
Dans for mig 2012 Komponist DK/Dokumentarfilm
Au pair 2011 Musik DK/Dokumentarfilm
Broen 1 2011 Komponist Tv-serie
Pig country 2010 Musik DK/Dokumentarfilm
Armadillo 2010 Komponist DK/Dokumentarfilm
Rastløs i paradis 2009 Musik DK/Dokumentarfilm
Tine på tværs 2009 Musik DK/Dokumentarfilm
Fra Thailand til Thy 2008 Musik DK/Dokumentarfilm
Fra Thy til Thailand 2008 Musik DK/Dokumentarfilm
Nybegynder 2008 Musik DK/Dokumentarfilm
Stuck 2007 Komponist DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.