enda

Victor Cunha

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mellem førerhunde 2018 Producer DK/Kort fiktion
Underverden 2017 Koordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Klumpfisken 2014 Producerassistent DK/Spillefilm
Våbenbrødre 2014 Producerassistent DK/Kort fiktion
Forbrydelsen III 2012 Produktionsassistent Tv-serie
Pagten 2009 Produktionsassistent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.