enda

Victoria Carmen Sonne

(1994 – )

Skuespiller. Født 23/4 1994. Uddannet fra Den danske scenekunstskole i 2016.

Sonne fik sit store gennembrud i Rasmus Heisterbergs 'I blodet' (2016), men havde inden da medvirket i adskillige afgangsfilm på filmskolen og Super16, blandt andet 'Teenland' (2014) og 'Melon Rainbow' (2015). Hun havde ligeledes markeret sig i spillefilm som 'Eliten' (2015) og 'You and Me Forever' (2012).

Victoria Carmen Sonne vandt en Bodil for Bedste kvindelige birolle for sin præstation i 'I blodet'. I 2018 blev hun belønnet med en Robert for Bedste kvindelige birolle for sin rolle i Hlynur Palmasons 'Vinterbrødre'.

Hun har siden haft flere hovedroller i blandt andet Isabella Eklöfs 'Holiday', Laurits Flensted-Jensens 'Neon Heart' og Marie Grahtøs 'Teenage Jesus'.
Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Miss Osaka 2020 Ines DK/Spillefilm
Usynligt hjerte 2019 Laura DK/Spillefilm
Psykosia 2019 Jenny DK/Spillefilm
Holiday 2018 Sascha DK/Spillefilm
Sange i solen 2017 Medvirkende DK/Spillefilm
Vinterbrødre 2017 Anna DK/Spillefilm
Team Hurricane 2017 Casting-assistent DK/Dokumentarfilm
Sombra 2016 Julie DK/Kort fiktion
I blodet 2016 Emilie DK/Spillefilm
Melon Rainbow 2015 Melissa DK/Kort fiktion
Eliten 2015 Asta DK/Spillefilm
Pussy 2014 Signe DK/Kort fiktion
Teenland 2014 Medvirkende DK/Kort fiktion
You & Me Forever 2012 Sofie DK/Spillefilm
Magi i luften 2011 Therese DK/Spillefilm
Frit fald 2011 Mie DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.