enda

Victoria Carmen Sonne

(1994 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Neon Heart 2018 Laura DK/Spillefilm
Holiday 2018 Sascha DK/Spillefilm
Sange i solen 2017 Medvirkende DK/Spillefilm
Vinterbrødre 2017 Anna DK/Spillefilm
Team Hurricane 2017 Casting assistance DK/Dokumentarfilm
Sombra 2016 Julie DK/Kort fiktion
I blodet 2016 Emilie DK/Spillefilm
Melon Rainbow 2015 Melissa DK/Kort fiktion
Eliten 2015 Asta DK/Spillefilm
Pussy 2014 Signe DK/Kort fiktion
Teenland 2014 Medvirkende DK/Kort fiktion
You & Me Forever 2012 Sofie DK/Spillefilm
Magi i luften 2011 Therese DK/Spillefilm
Frit fald 2011 Mie DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.