enda

Yaba Holst

(1971 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gooseboy 2019 Co-producer DK/Spillefilm
Steppeulven 2014 Dialogoversættelse DK/Spillefilm
Broen 1 2011 Carina Tv-serie
Min pinlige familie og mutantdræbersneglene 2010 Manus DK/Kort fiktion
Over gaden under vandet 2009 Manus DK/Spillefilm
Metropia 2009 Manusbearbejdning DK/Spillefilm
Det som ingen ved 2008 Oversættelse (svensk) DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Lotta Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.