enda

Yolanda Bluff

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mødregruppen 2019 Kostumeassistent DK/Spillefilm
De forbandede år 2019 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Valhalla 2019 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Lila 2018 Chefkostumier DK/Kort fiktion
Håbet 2018 Chefkostumier Tv-serie
Lykke-Per 2018 Kostumeassistent DK/Spillefilm
De voksnes rækker 2017 Kostumier DK/Kort fiktion
Gud taler ud 2017 Kostumier DK/Spillefilm
Hjemmefra 2016 Kostumier DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.