enda

Asta Film ApS

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Sikke et cirkus 2017 Production company DK/Spillefilm
De standhaftige 2016 Production company DK/Spillefilm
Cykelmyggens far 2016 Production company Tv-dokumentar
Max Pinlig på Roskilde - nu med mor 2012 Production company DK/Spillefilm
Max Pinlig 2 - sidste skrig 2011 Production company DK/Spillefilm
Simon 2011 Production company U/Spillefilm
Broderskab 2010 Production company DK/Spillefilm
Max pinlig 2008 Production company DK/Spillefilm
Nåletræer 2007 Production company DK/Kort fiktion
Jungledyret Hugo 3 - fræk, flabet og fri 2007 Production company DK/Spillefilm
Aqua - den amerikanske drøm 1998 Production company Tv-dokumentar

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Robert, YouBio Publikumprisen Bedste Børnefilm 2013 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2013 Max Pinlig på Roskilde - nu med mor
Jury Award 2011 Bangalore Queer Film Festival 2011 Broderskab
Bedste Film 2010 Kiev Molodist Int. Film Festival 2010 Broderskab
Juryens Special Pris 2010 MiFo 2010 Broderskab
Bedste Film 2010 Antwerpen European Youth FF of Flanders 2010 Max pinlig
Bedste Mandlige Skuespiller 2009 Tallinn Black Nights Film Festival 2009 Broderskab
Bedste Film 2009 Rome International Film Festival 2009 Broderskab
Den Gyldne Sommerfugl 2009 Rome International Film Festival 2009 Broderskab
Hovedpris - De gyldne sutsko 2009 Zlin Int. Film Festival for Children & Youth 2009 Max pinlig
Speciel Omtale, Børn 2009 Berlinale 2009 Max pinlig
Robert, Bedste børne- og familiefilm 2009 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2009 Max pinlig
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.