enda

Bullitt Film

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Et militærdiktatur bag facaden 2019 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
A Colombian Family 2019 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Håbets ø 2019 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kongernes fald 2019 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
We could be heroes 2018 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Den nat vi faldt 2018 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Tømmerflåden 2018 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Stay Behind - Min farfars hemmelige krig 2017 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Xenia 2016 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Sume - Lyden af en revolution 2014 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Forhandleren 2014 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Emmafilmemma 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Dyrevennerne: Min ven Lauge 2013 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Dyrevennerne: En fugledag 2013 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Dyrevennerne: Jeg stikker af! 2013 Produktionsselskab U/Kort fiktion
De udvalgte 2013 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Under den samme himmel 2013 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Dyrevennerne 2013 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Vilde piger 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Turning 2011 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Snuttefilm - Alle må komme med 2010 Produktionsselskab, U/Kort fiktion
Snuttefilm - Nelly pakker 2010 Produktionsselskab, U/Kort fiktion
Snuttefilm - Hele natten 2010 Produktionsselskab, U/Kort fiktion
Snuttefilm - Simons and 2010 Produktionsselskab, U/Kort fiktion
Snuttefilm - Halløj, lille abe! 2010 Produktionsselskab, U/Kort fiktion
Snuttefilm 2010 Produktionsselskab, Antologi
Min bedste fjende 2010 Produktionsselskab DK/Spillefilm
All Boys 2009 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Nobody passes perfectly 2009 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Profetia 2009 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Nobody Passes Perfectly 2009 Produktionsselskab,
Preludium 2008 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Solange on love 2008 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Danish DOX Award 2008 CPH:DOX 2008 Solange on love
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.