enda

DSB

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Interrail 1986 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Stationer 1984 Rekvirent DK/Kort fiktion
Billetfællesskab 1979 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
S-tog vort tog 1968 Produktionsselskab, Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Fynsk forår 1965 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Gods 1962 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Med toget til Roma 1961 Produktionsselskab, Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Alt dette og sommersolen med! 1960 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Halsskovfærgen 1956 Rekvirent Dokumentariske optagelser
Læbeplantning 1950 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Nyt fra Statsbanerne - Sommeren 1950 1950 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Balleruplinien elektrificeres 1949 Distributionsselskab, Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Omkring Ballerupliniens Indvielse 1949 Rekvirent Dokumentariske optagelser
Undergrundsbanen 1948 Rekvirent Dokumentariske optagelser
Her er Banerne 1948 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
DSB overtager Slangerupbanen 1948 Rekvirent Dokumentariske optagelser
Optog i Taastrup 1947 Rekvirent Dokumentariske optagelser
Skinnerne bliver længere og længere 1947 Rekvirent Dokumentariske optagelser
Bremsestopperen 1947 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Tyske Transporter paa danske Statsbaner under Besættelsen 1946 Distributionsselskab, Rekvirent Dokumentariske optagelser
Nakskov Skibsværft 1945 Rekvirent Dokumentariske optagelser
Parade før Stormløbet mod Jylland... 1945 Producent DK/Dokumentarfilm
Hvor korte Skinner bliver lange 1945 Producent, Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Aarstiderne 1944 Producent Dokumentariske optagelser
Døgnet rundt med D.S.B. 1944 Distributionsselskab, Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Glimt fra Storebælt under Krigen - No. 1, 1943 1944 Rekvirent Dokumentariske optagelser
Isbryderen Holger Danske 1942 Rekvirent Dokumentariske optagelser
Hvor enkeltspor bliver dobbelte 1941 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Til Danmark over de store Broer 1937 Distributionsselskab, Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Broen over Storstrømmen 1937 Producent DK/Dokumentarfilm
Med DSB gennem Danmark 1935 Distributionsselskab, Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Broen over Lillebælt 1935 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Det skønne Danmark 1921 Distributionsselskab, Rekvirent Dokumentariske optagelser
Vigerslevulykken 1919 Producent Dokumentariske optagelser
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.